Werken

Zoek jij een interessante werkomgeving en een werksfeer waar collegialiteit en professionele ontwikkeling hand in hand gaan? Kom dan eens praten met ons. Als oudste ggz-instelling van Nederland hebben we een interessant verleden met een duidelijke visie op de ggz van de toekomst.

Medewerkers aan het woord

Korte interviews

Sollicitatieprocedure

Volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling

Wil jij onze cliënten -van jong tot al ouder- helpen het beste uit hun leven te halen? En wil je jezelf ontwikkelen en werken bij een organisatie waar bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Of het nu gaat om een baan of een stage- of opleidingsplaats: Reinier van Arkel is een organisatie waar medewerkers de ruimte krijgen te groeien en zich verder te ontwikkelen.

Is werken bij Reinier van Arkel iets voor jou? Neem dan gewoon contact met ons op, dan kijken we of we bij elkaar passen en wat we voor je kunnen betekenen. Ook kun je ons vacatureoverzicht bekijken of er een passende vacature tussen zit, of je aanmelden bij het Flexbureau, ons interne uitzendbureau.

VacaturesFlexbureau

Een kijkje in de behandelkamer

Psycholoog Najla in gesprek met een behandelaar van Reinier van Arkel

Hoe eerder je kunt starten, hoe sneller je herstelt

Mijn drijfveer is de behandelingen te verbeteren voor mensen met een psychose, en daarom ben ik naast behandelaar ook onderzoeker. In mijn promotieonderzoek probeer ik aan te tonen of een ontstekingsremmend medicijn mogelijk het denkvermogen verbetert. Over het algemeen geldt: hoe eerder je kunt starten met de behandeling, hoe sneller je herstelt. Je zou vooral bij jongeren veel eerder willen ingrijpen.

Peter Martens

Psychiater van het Vroege Interventie Psychose-team (VIP-poli) bij Reinier van Arkel. Hier komen cliënten die voor de eerste of tweede keer in een psychose raken.