Masterpsycholoog Ypse Basis GGZ

Sluit jouw visie als professional naadloos aan op herstelgericht werken? En wil je je als masterpsycholoog verder ontwikkelen binnen de basis GGZ?

Waar je komt te werken
Ypse, onderdeel van de Reinier van Arkel, is met haar hoofdlocatie gevestigd in Gezondheidscentrum Den Bosch West. Daarnaast heeft Ypse vestigingen in Gezondheidscentrum San Salvatorkerk en in de binnenstad van Den Bosch. Ypse Basis GGZ gaat zich vestigen in Zaltbommel! Om dit kersverse team te vormen zijn wij op zoek naar een aantal nieuwe collega’s die warmlopen bij de woorden netwerken, pionieren, verbinden, samenwerken en enthousiasme. Het team komt te werken op de mooie locatie in Zaltbommel waar al diverse teams van Reinier van Arkel gevestigd zijn. Wil jij vanaf de start betrokken zijn en samen met je nieuwe collega’s dit nieuwe team tot een succes maken?

Wat Ypse doet
Ypse versterkt de geestelijke gezondheidszorg in de eerste lijn, door onder andere gevestigd te zijn op verschillende locaties in de woonomgeving van cliënten en nauw samen te werken met huisartspraktijken en
Reinier van Arkel (SGGZ). Medewerkers van Ypse bieden hulp aan mensen van alle leeftijden, met lichte en matig ernstige psychische klachten. Dat kan zijn in de vorm van individuele trajecten, eHealth maar ook in de vorm van groepstrainingen. Daarnaast zet Ypse in op vroege herkenning en preventie van klachten. De werkwijze van Ypse is gebaseerd op de herstelvisie en draagt bij aan het voorkomen van medicaliseren en het herstellen van de eigen kracht. Er wordt oplossingsgericht ingegaan op vragen van cliënten van alle leeftijden, waarbij het steunsysteem van de cliënt een belangrijke rol wordt toebedacht. Er is altijd sprake van gezamenlijk beslissen waarbij wordt aangesloten bij de wensen van de cliënt. Behandeling vindt plaats volgens de richtlijnen en generieke modules van AKWA-GGZ. eHealth is structureel onderdeel van deze behandelingen.

Wie worden je collega’s?
Ypse is een jonge, dynamische zelfstandige organisatie. Ypse bestaat sinds 2013 en heeft zich in haar korte bestaan ontpopt tot een in de regio bekende instelling voor Generalistische Basis GGZ en preventie. Vanaf het begin is Ypse gestaag gegroeid, maar is desondanks een platte organisatie met korte lijnen gebleven. Op dit moment bestaat Ypse uit ruim 40 collega’s, in je dagelijkse werkzaamheden werk je het meest intensief samen met je eigen subteam op locatie, wat bestaat uit ongeveer 4 tot 10 collega’s. Je komt te werken in een team waarin niet alleen hard gewerkt wordt maar ook aandacht is voor kwaliteit van zorg – en voor elkaar. Initiatief tonen, outside the box denken en zelfontplooiing worden gewaardeerd. Onze gezamenlijke doelstelling is het bieden van zo goed mogelijke cliëntenzorg én veel plezier ervaren in ons werk! Dit doel wordt bereikt door ieders kwaliteiten te benutten en te waarderen.

Wat breng jij met je mee als ervaren masterpsycholoog?
Als ervaren masterpsycholoog verwachten we van jou dat je ‘weet’ wie je als professional bent, hiermee heb je dan ook ervaring binnen het werkveld als professional. Als persoon neem je een actieve rol in het team, als het gaat om het initiëren van ontwikkelingen of het oppakken van taken binnen ons zelforganiserende team. Wanneer we samen overgaan tot een arbeidsovereenkomst, hebben we beiden de intentie om dit voor een langere termijn (met veel werkplezier) in stand te houden. Uiteraard werk je in de praktijk met GZ-psychologen samen in een duo als behandelaar naast de regiebehandelaar. Je kunt hierin (aansluitend bij je bevoegdheden) zelfstandig werken. Ypse biedt behandeling aan cliënten van alle leeftijden. In de dagelijkse praktijk zal je caseload naast zowel volwassenen als ook kinderen en jeugdigen gaan bestaan. Voor ons is het voorwaardelijk dat je een opleiding tot cognitief gedragstherapeut of EMDR-therapeut hebt afgerond.

Wat wij van je vragen

  • Je hebt een master psychologie en bent in het bezit van een LOGO-verklaring;
  • Je hebt kennis van psychiatrische ziektebeelden en ontwikkelingsstoornissen;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijk werkveld;
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring in het werken met volwassenen, maar bent daarnaast ook bereid om (deels) kind & jeugd te behandelen
  • Met voorkeur ben je in het bezit van een SKJ-registratie;
  • Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en bent initiatiefrijk;
  • Je voelt je als een vis in het water met je collega’s in een zelf organiserend team, waarin jullie gezamenlijk de verantwoordelijkheid dragen;
  • Je hebt de bereidheid om een dag in de week avondpoli te werken;
  • Je kunt systeem- en resultaatgericht kunnen werken (dit is bijvoorbeeld terug te zien in de methodische wijze waarop je behandelingen vormgeeft).

Wat wij je bieden

  • Inschaling binnen cao GGZ op basis van je kennis en ervaring (FWG 50, € 3.218 – € 4.263 of FWG 55 € 3.616 – € 4.785 bruto per maand o.b.v. 36 uur);
  • We bieden je in eerste instantie een overeenkomst voor de duur van 1 jaar (uren in overleg). Bij wederzijdse tevredenheid zal dit worden verlengd met een mogelijke omzetting naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een inspirerende en professionele, maar ook gezellige werkomgeving, waar je in de gelegenheid bent om je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling;
  • Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je.

Solliciteren en meer informatie?
Ben je enthousiast geworden van deze functie? Graag zien we jouw (eveneens) enthousiaste motivatiebrief met cv tegemoet! Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Meer informatie over Ypse is te vinden op www.ypse.nl. Daarnaast kun je informatie inwinnen en voor vragen terecht bij Michelle Willemstein-Janssen, manager preventie. Zij is te bereiken via mail: m.janssen@ypse.nl of telefonisch via 073 22 000 44.

Ypse breidt graag uit. Daarom blijven wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Dit betekent dat we geen sluitingsdatum hebben voor deze vacature, maar graag met je in gesprek gaan mocht deze functie jouw interesse hebben gewekt?
Stuur dan je motivatie(brief) en CV in via ”solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij
website van Reinier van Arkel.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je
deze vacature deelt.