Interesse in aios of coschap?

Solliciteren
Jaarlijks hebben we plaats voor 5 nieuwe AIOS. De instroomdata zijn 1 april en 1 oktober. De sollicitatierondes vinden vier keer per jaar plaats.

De volgende sollicitatieronde is op maandag 19 februari 2024.

Het is ook mogelijk vanuit een opleiding elders door te stromen naar (een stage in) een aandachtsgebied, in overleg met je eigen eindverantwoordelijk opleider. Ook zijn er geregeld vacatures voor anios.

Stuur je sollicitatiemail aan:

Prof. dr. K.P. Grootens
[email protected] 

Telefonisch bereikbaar via het secretariaat (Dianne Verstappen): 06-30032429

Wie zoeken wij als kandidaat?
Wij zijn op zoek naar artsen die met plezier en ambitie willen uitgroeien tot een breed opgeleide psychiater met kennis en klinische vaardigheden. Affiniteit met ons vak en onze patiënten is vanzelfsprekend. Ook vinden we het belangrijk dat je over goede sociale vaardigheden beschikt en in staat bent te reflecteren op jezelf en anderen.

Een veel gestelde vraag is of je eerst anios moet zijn voor je in opleiding kunt. Het heeft zeker voordelen om eerst werkervaring op te doen. Je bent dan gewend aan de rol als arts en je kunt al veel leren voor je toekomstige vak. Ervaring opdoen binnen Reinier van Arkel is extra handig, zo leer je de locaties, collega's en praktische zaken al kennen voor je aan de slag gaat met je opleiding. Een periode anios zijn,  is voor ons echter geen absolute voorwaarde. Ook jonge gemotiveerde (bijna-) dokters zonder praktijkervaring zijn van harte welkom te solliciteren.

Keuze-coschap
We hebben diverse stageplaatsen voor een coschap psychiatrie; wil je een specifieke stage doorlopen in je keuze-coschap? Neem gerust contact op met Toine den Hollander, psychiater/plv. opleider, Rian Schreuder, psychiater locatie Jeroen Bosch Ziekenhuis, (coschappen UMC), Veronique van Thiel, psychiater (coschappen Radboud), of met  prof. dr. Koen Grootens, psychiater/opleider psychiatrie (in het bijzonder bij vragen over de wetenschappelijke stage); via 06-30032429 of [email protected] (secretariaat).